Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Babasının doğum gününde:

Dr.Mehmet Ezelsoy Doçent Oldu

Dr.Mehmet Ezelsoy Doçent Oldu

Antakyalı Doktor Mehmet Ezelsoy, Doçentliğe yükseldi. Dr. Mehmet Ezelsoy, ilginçtir, bu mutluluğu merhum babasının doğum gününde yaşadı.
İstanbul Şişli’deki Florence Nightingale Hastanelerinde görev yapan, Kalp Cerrahi Uzmanı Dr. Mehmet Ezelsoy, Doçentlik ünvanını kazandığı gün duygularını şöyle paylaştı:
Bugün, Üniversitelerarası Kurul tarafından Doçentlik ünvanı almaya hak kazanmış bulunmaktayım.
Öğrenciliğimden beri bünyesinde bulunduğum Demiroğlu Bilim Üniversitesi’nin mensubu olmaktan büyük gurur duyuyorum. Bana her konuda desteğini esirgemeyen, Rektörümüz Prof. Dr. Çavlan Çiftçi’ye çok teşekkür ederim.
Bu mesleğe başladığımdan beri, örnek aldığım, bana mesleğimi sevdiren ve her zaman yanımda olan çok değerli hocalarım Prof. Dr. Belhhan Akpınar ve Prof. Dr. Ertan Sağbaş’a, asistanlık eğitimimde beni akademik yola teşvik eden Prof. Dr. Barış Çaynak’a, hekim arkadaşlarıma, tüm Florence Nightingale Hastanesi çalışanlarına ve değerli aileme çok teşekkür ediyorum.
Bugün doğum günü olan rahmetli babam aramızda olsaydı, ona verilecek en güzel hediye de bu haber olurdu.
Yeni yolun başlangıcı olarak gördüğüm bu süreçte, ilk günkü heyecanı kaybetmeden daha çok çalışmaya devam edeceğim. Sevgiyle kalın…” -Cemil Yıldız-