Babüroğlu’ndan TFF Seçimlerine dikkat çeken yorum

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu, dün gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babüroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un eski başkan Büyükekşi ile ilgili sert açıklamalarına da yorum getirdi. Babüroğlu, “Doruktan iniş hep hızlıdır, çünkü güç zehirlenmesi zirvededir,” diyerek, iktidarın desteklediği adayın seçilmemesinin kayda değer bir […]

İstanbul Aydın Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan emekli Tuğgeneral Naim Babüroğlu, dün gerçekleşen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimlerine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Babüroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un eski başkan Büyükekşi ile ilgili sert açıklamalarına da yorum getirdi.

Babüroğlu, “Doruktan iniş hep hızlıdır, çünkü güç zehirlenmesi zirvededir,” diyerek, iktidarın desteklediği adayın seçilmemesinin kayda değer bir sonuç olduğunu vurguladı. TFF Başkanlık seçiminin FETÖ iddiaları gölgesinde gerçekleştiğini belirten Babüroğlu, normal bir ülkede bu tür iddialar karşısında bırakın aday olmayı, insanların önüne çıkamayacağını söyledi. Babüroğlu, “TFF seçimi, FETÖ ile mücadelenin de gerçek anlamda olmadığını gösterdi. Bu bir trajedidir,” dedi.

Emekli Tuğgeneral, liyakat yerine biatın etkin kılınma politikasının bu seçimde çöktüğünü belirterek, “Güç zehirlenmesi stratejik hatalar yaptırdı hem dış hem iç politikada,” diye ekledi. Fenerbahçe’yi yürekten kutladığını söyleyen Babüroğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un tarihe not düştüğünü ifade etti.

Son olarak, iktidara bir öneride bulunan Babüroğlu, “Sığınmacı sorununu çözemeyen siyasi yelpaze kaybeder,” dedi. Babüroğlu’nun bu açıklamaları, TFF seçimlerinin yankı uyandıran olaylarından biri olarak dikkat çekti. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version