Bakan çocuklarla maç izledi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hafta sonunda İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçını ilkokul düzeyindeki çocuklarla birlikte izledi. Tribünde yüzlerce çocukla birlikte Süper Lig maçını izleyen Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar adına önceki gün farklı okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti ve çocukların sorularını cevapladı. Söyleşi esnasında çocukların Beşiktaş maçını izlemek […]

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, hafta sonunda İstanbul’da oynanan Beşiktaş-Ankaragücü maçını ilkokul düzeyindeki çocuklarla birlikte izledi. Tribünde yüzlerce çocukla birlikte Süper Lig maçını izleyen Bakan Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklar adına önceki gün farklı okullardan gelen öğrencileri makamında kabul etti ve çocukların sorularını cevapladı.

Söyleşi esnasında çocukların Beşiktaş maçını izlemek istediklerini ifade etmeleri üzerine Bakan Tekin, çocuklara birlikte maç izleme teklifinde bulundu. Çocuklar büyük heyecan yaşayarak teklifi kabul etti. Bakan Tekin ve beraberindeki çocuklar, Cuma günü müsabakanın oynanacağı Tüpraş Stadyumu’na gitti. Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Hasan Arat’ın da eşlik ettiği ziyarette çocuklar, Beşiktaş Müzesi’ni gezdiler ve Beşiktaş’a ait formalar ile çeşitli hediyeler aldılar.

Bakan Tekin ve çocuklar, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş ile MKE Ankaragücü arasındaki maçı izledi. Maç sırasında duygularını paylaşan ve heyecanlarını ifade eden çocuklar, bu deneyimi ilk defa yaşadıklarını dile getirdiler. Çocuklar, Bakan Tekin’e 23 Nisan hediyesi olarak kendilerini maça götürdüğü için teşekkür ettiler.

Bakan Tekin, çocuklarla birlikte maçı izlediklerini belirterek, “Bu akşam dersimiz futbol. 23 Nisan programımız kapsamında bizi ziyarete gelen öğrencilerimizin birlikte futbol maçı izleme isteği üzerine Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçında çocuklarımızla beraber stadyumda yerimizi aldık. Ülkemizin iki güzide futbol kulübü olan Beşiktaş ve MKE Ankaragücü’ne başarılar diliyorum. Gönül verilen renkler ne olursa olsun, kazanan dostluk olsun” şeklinde konuştu. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version