Bakan Gemide Eğitim Alan Hataylı Öğrencilerle

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz hafta geldiği ilimizdeki incelemeleri sırasında İskenderun’da gemide eğitim-öğretim alan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi, bu arada gemiyi beğendiğini söyledi. 10 Nisan’dan bu yana İskenderun Limanı’nda demirli duran ve afetzede öğrencilerin eğitim aldığı Rauf Bey Yaşam Gemisi Eğitim Kampüsünü ziyaret ederek gemi hakkında bilgi alan Bakan Tekin, daha sonra […]

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, geçtiğimiz hafta geldiği ilimizdeki incelemeleri sırasında İskenderun’da gemide eğitim-öğretim alan öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi, bu arada gemiyi beğendiğini söyledi.

10 Nisan’dan bu yana İskenderun Limanı’nda demirli duran ve afetzede öğrencilerin eğitim aldığı Rauf Bey Yaşam Gemisi Eğitim Kampüsünü ziyaret ederek gemi hakkında bilgi alan Bakan Tekin, daha sonra buradaki öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, gazetecilere, inceleme yaptıkları gemiyi çok beğendiğini söyledi. Gemi sayesinde öğrencilere eğitim hizmeti sunulduğunu vurgulayan Tekin, şöyle dedi: “Bence bu aslında bir fikri mülkiyet projesi. Patentinin alınması lazım. Karadeniz Holding sadece bir konaklama ve eğitim merkezi üretmemiş, aynı zamanda bir patent üretmiş. Emeği geçenlere, bu fikri akıl edenlere teşekkür ediyoruz. Burada yaklaşık 920 öğrenciye eğitim ve öğretim hizmeti sunduk. Hepsi de çok başarılı ve mutlu. Yaraları sarabilmek için taşın altına elini koyan herkese teşekkür ediyoruz. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntılı ortamdan kurtulacağız.”

Exit mobile version