Bakan Özhaseki istifa etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özhaseki, istifasını Cumhurbaşkanı’na arz ettiğini belirtti. 1994 yılında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başlayan siyasi kariyerine, Kayseri Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak devam eden Özhaseki, sağlık […]

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sağlık sorunları nedeniyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özhaseki, istifasını Cumhurbaşkanı’na arz ettiğini belirtti.

1994 yılında Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak başlayan siyasi kariyerine, Kayseri Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak devam eden Özhaseki, sağlık sorunları sebebiyle görevinden ayrılma kararı aldığını ifade etti.

Özhaseki, “Ülkemizin başına gelen en büyük doğal afette yaraları sarmak ve yıkılan şehirlerimizi imar etmek için tarihi bir sorumluluk üstlendim. Bugün ise, üstlendiğim bu kutlu görevi sağlık sorunlarım sebebiyle kendi dileğimle bırakmak istediğimi Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettim.” dedi.

Gelecekte ailesiyle birlikte kuracakları vakıf aracılığıyla hizmetlerine devam edeceğini belirten Özhaseki, “Milletimizden haklarını helal etmelerini hususiyle dilerim. Sayın Cumhurbaşkanımıza, göstermiş olduğu güven ve teveccühleri münasebetiyle şükranlarımı arz ediyorum.” diyerek açıklamasını sonlandırdı. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version