Bakan Şimşek Açıkladı: Borsa ve Kripto’ya Vergi Yok

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borsa ve kripto paraların vergilendirilmesi konusunun gündemlerinde olmadığını açıkladı. Konuyla ilgili kamuoyunda dolaşan çeşitli söylemler üzerine açıklama yapan Bakan Şimşek, “Borsa ve kripto varlıkların vergilendirilmesi hususu gündemimizden çıktı” dedi. Bu açıklama, yatırımcılar arasında rahat bir nefes aldırırken, borsa ve kripto varlıkların vergilendirilmesine yönelik endişeleri de sona erdirmiş oldu. Bakanlık, […]

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, borsa ve kripto paraların vergilendirilmesi konusunun gündemlerinde olmadığını açıkladı. Konuyla ilgili kamuoyunda dolaşan çeşitli söylemler üzerine açıklama yapan Bakan Şimşek, “Borsa ve kripto varlıkların vergilendirilmesi hususu gündemimizden çıktı” dedi.

Bu açıklama, yatırımcılar arasında rahat bir nefes aldırırken, borsa ve kripto varlıkların vergilendirilmesine yönelik endişeleri de sona erdirmiş oldu. Bakanlık, önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili herhangi bir değişikliğin söz konusu olmadığını vurguladı.

Exit mobile version