Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Soylu ve Vali Doğan Niğde’ye gitti

Hastanede Karabörk Ailesini Ziyaret

Hastanede Karabörk Ailesini Ziyaret Etti…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Niğde’de geçirdiği trafik kazasında yaralanan Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile 2 kızı ve damadını, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
Hava yoluyla Niğde’ye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, beraberindeki Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş ile birlikte, önceki gün Niğde-Bor karayolu TOKİ kavşağında geçirdiği kazada yaralanan Hatay Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, kızları Elif Aybüke Karabörk (23) ve Fatma Nezihe Karabörk (34) ile damadı Mehmet Ali Kazgı’yı (26), tedavi gördükleri Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.
Bakan Soylu ve Hatay Valisi Rahmi Doğan, daha sonra başhekimlik binasına geçerek, Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın’dan bilgi aldı. Bakan Soylu’ya, çevre illerden gelen Emniyet Müdürleri de eşlik etti. Bu arada kazada hayatını kaybeden Emniyet Müdürü Karabörk’ün eşi Zuhal Karabörk’ün cenazesi Osmaniye’ye gönderildi. -Cemil Yıldız-