Bakan Yerlikaya’nın Hatay mesaisi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay‘da gerçekleştirilen önemli projeleri yerinde inceledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kura çekim ve anahtar teslim töreni yapılacak Deprem Konutları, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi’nde yapılan çalışmaları denetleyen Bakan Yerlikaya’ya, Hatay Valisi Mustafa Masatlı eşlik etti. Deprem Konutları’nda gerçekleşen inceleme sırasında Bakan Yerlikaya, konutların tamamlanmış halini detaylı […]

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Hatay‘da gerçekleştirilen önemli projeleri yerinde inceledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kura çekim ve anahtar teslim töreni yapılacak Deprem Konutları, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Mustafa Kemal Üniversitesi’nde yapılan çalışmaları denetleyen Bakan Yerlikaya’ya, Hatay Valisi Mustafa Masatlı eşlik etti.

Deprem Konutları’nda gerçekleşen inceleme sırasında Bakan Yerlikaya, konutların tamamlanmış halini detaylı bir şekilde inceledi. Deprem sonrası konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yapılan bu projenin, deprem riskine karşı etkili bir çözüm olduğunu vurgulayan Bakan Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleşecek kura çekim ve anahtar teslim töreninin önemine dikkat çekti.

Ardından, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan incelemede Bakan Yerlikaya, sağlık alanındaki modern tesisin donanımını ve hizmet kapasitesini değerlendirdi. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, hastanenin bölgeye sağlık alanında önemli katkılar sağlayacağını belirterek yapılan çalışmalar hakkında Bakan Yerlikaya’ya bilgi verdi.

Son olarak, Mustafa Kemal Üniversitesi’nde gerçekleşen incelemeyle Bakan Yerlikaya, üniversitenin altyapı ve eğitim olanaklarına dair bilgi aldı. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, üniversitenin bölgenin eğitim kalitesine katkı sağlayacak önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, yapılan çalışmaların bu hedef doğrultusunda olduğunu belirtti.

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, gerçekleştirilen ziyaretler sırasında Bakan Yerlikaya’ya yapılan çalışmaların detaylı bir brifingini sundu.

Exit mobile version