BAL Kulüplerine destek ne kadar?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarına yönelik destek paketini açıkladı. 2024-2025 sezonunda BAL’a katılan tüm kulüplere, müsabakalar başladıktan sonra 115 bin TL maddi katkı sağlanacak. Ayrıca, altyapı antrenörleri için toplamda 48 bin TL destek verilecek. Bu destek, kendi illerinde düzenlenen en az iki yaş kategorisinde lige katılan kulüplerin altyapı antrenörlerine aylık 4 […]

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarına yönelik destek paketini açıkladı. 2024-2025 sezonunda BAL’a katılan tüm kulüplere, müsabakalar başladıktan sonra 115 bin TL maddi katkı sağlanacak.

Ayrıca, altyapı antrenörleri için toplamda 48 bin TL destek verilecek. Bu destek, kendi illerinde düzenlenen en az iki yaş kategorisinde lige katılan kulüplerin altyapı antrenörlerine aylık 4 bin TL’den yıllık olarak sağlanacak.

Deplasman maçları için ise, kulüplerin il sınırları dışında oynayacakları müsabakalar için karayolu ile gidilen her kilometre başına 25 TL katkı payı ödenecek. Ayrıca, tek yönde 125 kilometre ve üzerindeki mesafeye gidecek kulüplere konaklama desteği olarak 50 bin TL katkı payı sağlanacak. Bu desteklerle birlikte BAL kulüplerinin mali yüklerinin hafifletilmesi hedefleniyor.

Exit mobile version