Bal, Sirke Tadında…

-Hatay’ın BAL Ligi’ndeki 3 takımından 1’i 7.sırada, 2’si ise son sırada. -Hatay’ın 3 takımı; Samandağ Gençlerbirliği, 5 Temmuz İskenderunspor ile Antakya Belediyespor’un BAL reçetesi SİRKE tadında. İlimiz Hatay’ın, kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Liglerinde oynayan 3 takımı bulunuyor. Antakya Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor ile Samandağ Gençlerbirliği, ilimizin BAL temsilcileri. Ligde gelinen bugün itibariyle, ilimizin […]

-Hatay’ın BAL Ligi’ndeki 3 takımından 1’i 7.sırada, 2’si ise son sırada.

-Hatay’ın 3 takımı; Samandağ Gençlerbirliği, 5 Temmuz İskenderunspor ile Antakya Belediyespor’un BAL reçetesi SİRKE tadında.

İlimiz Hatay’ın, kısa adı BAL olan Bölgesel Amatör Liglerinde oynayan 3 takımı bulunuyor. Antakya Belediyespor, 5 Temmuz İskenderunspor ile Samandağ Gençlerbirliği, ilimizin BAL temsilcileri. Ligde gelinen bugün itibariyle, ilimizin 3 takımı da BAL’da istediğini elde edemedi. Özellikle puan cetvelinin en alt sıralarındaki Antakya Belediyespor ile 5 Temmuz İskenderunspor için BAL Ligi adeta sirke tadında. Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden Hatay temsilcileri, Antakya Belediyespor ve 5 Temmuz İskenderunspor, geçtiğimiz haftayı yenilgi ile kapatırken, Samandağ Gençlerbirliği ise 1-0 yenik durumla düştüğü maçta güçlükle beraberliği sağlayabildi.

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Hatay temsilcileri; Samandağ Gençlerbirliği, Antakya Belediyespor ve 5 Temmuz İskenderunspor, 7. Grup 7. Hafta müsabakalarında sahaya çıktı. Araban Belediyespor ile Araban İlçe Stadı’nda karşı karşıya gelen Antakya Belediyespor, sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Adana Vefaspor’u evinde konuk eden Samandağ Gençlerbirliğispor ile 1-0 yenik duruma düştüğü Samandağ’daki maçta sahadan, Mustafa Çağlayan’ın beraberliği sağlayan golüyle 1-1’lik skorla ayrıldı ve 1 puana razı oldu.

Kilis Belediyespor deplasmanına konuk olan 5 Temmuz İskenderunspor ise sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Haftayı galibiyet yüzü görmeden kapatan temsilcilerimizden Samandağ Gençlerbirliğispor 7, Antakya Belediyespor 11 ve 5 Temmuz İskenderunspor 12. sırada yer aldı.

Hatay’ın 3 takımının yer aldığı 5 BAL Ligi’nde bu hafta itibariyle puan durumlu şöyle:

ADANA FUTBOL: 19 Puan

ARABANSPOR: 15 Puan

SİLİFKESPOR: 13 Puan

ADANA VEFASPOR: 12 Puan

ANAMURSPOR: 11 Puan

GAZİANTEP GÜCÜ: 10 Puan

SAMAHNDAĞ GENÇLERBİRLİĞİ: 10 Puan

HAMURLUSPOR: 10 Puan

KİLİSSPOR: 9 Puan

ADANA HADIRLISPOR: 8 Puan

ANTAKYA BELEDİYESPOR: 7 Puan

5 TEMMUZ İSKENHDERUNSPOR: 7 Puan

BAHÇESPOR: 0 PUAN

CEYHANSPOR: -3 Puan

-Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version