Balıkçılardan Yolbulan grevine destek

Yolbulan Metal fabrikası önünde devam eden grev, 98. gününe girdi. Özçelik İş Sendikası’na bağlı işçilerin emek ve alın teri mücadelesine destek sürüyor. Balık sezonunun açılmasıyla birlikte bir grup balıkçı esnafı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ve eşiyle beraber greve katılan işçilere kasalar dolusu taze balık getirdi. CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım […]

Yolbulan Metal fabrikası önünde devam eden grev, 98. gününe girdi. Özçelik İş Sendikası’na bağlı işçilerin emek ve alın teri mücadelesine destek sürüyor. Balık sezonunun açılmasıyla birlikte bir grup balıkçı esnafı, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara ve eşiyle beraber greve katılan işçilere kasalar dolusu taze balık getirdi.
CHP Hatay Milletvekili Nermin Yıldırım Kara, grevdeki işçilere destek verdiklerini belirterek, “İlk gün olduğu gibi bugün de emekçilerimizin yanındayız. Özçelik İş Sendikası Başkanı Mehmet Güngör ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yolbulan emekçilerinin mücadelesine omuz veriyoruz,” dedi.
Balıkçılar, getirdikleri taze balıklarla işçilere moral desteği sağladı. Emek mücadelesinde işçilerin yanında olduklarını belirten balıkçılar, grev boyunca dayanışmaya devam edeceklerini söylediler.

Exit mobile version