Barış Güvercinleri uçurularak başlayan 90 dakika!

Maç Bitimi Olay Çıktı Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan İskenderunspor-Darıca Gençlerbirliği maçı sonrası olaylar çıktı. Oysaki maça ev sahibi ekip futbolcuları, ellerde barış güvercini olduğu halde çıktı, seremoni öncesi güvercinler havaya uçurularak barış mesajı verildi. Ne var ki maçta barış rüzgarları esmedi ve konuk ekip sporcularının tahriklere uygun hareket ve davranışları sonrası, tribünlerden […]

Maç Bitimi Olay Çıktı

Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadı’nda oynanan İskenderunspor-Darıca Gençlerbirliği maçı sonrası olaylar çıktı. Oysaki maça ev sahibi ekip futbolcuları, ellerde barış güvercini olduğu halde çıktı, seremoni öncesi güvercinler havaya uçurularak barış mesajı verildi.

Ne var ki maçta barış rüzgarları esmedi ve konuk ekip sporcularının tahriklere uygun hareket ve davranışları sonrası, tribünlerden çatlak sesler geldi, saha içi karıştı, olaylar yaşandı.

İskenderun 5 Temmuz Stadı’ndan oynanan, 6500’e yakın taraftar topluluğunun izlediği ve 1-1 sona eren  karşılaşmada, konuk takım Darıca Gençlerbirliği Spor’un golünü 8. dakikada Nebi Tiryakioğlu, ev sahibi İskenderunspor’un golünü ise 90×6. dakikada Osman Şahin attı. Müsabakanın 85. dakikasında, İskenderunspor’un takım kaptanı İrfan Başaran, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü.

Alınan bu sonucun ardından, İskenderunspor puanını 29’a, Darıca Gençlerbirliği Spor ise puanını 19’a çıkarttı. Maç gözlemci ve temsilcilerinin raporları sonrası, İskenderunspor Kulübü’ne ceza gelebilir. -Mehmet Durmaz-

Exit mobile version