“Başarılı sporcularımızın yanındayız”

Türkiye Şampiyonu olan Azra Tuba Torun’u tebrik ederek plaket takdim eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Sizlerin başarısı ile gurur duyduk” derken, başarıya yönelik desteklerini yineledi. Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Karasopa Taekwondo Spor Kulübü sporcusu olan ve 59 kg. bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan Azra Tuba Torun’a İskenderun Ticaret ve sanayi Odası (İTSO) Yönetimi […]

Türkiye Şampiyonu olan Azra Tuba Torun’u tebrik ederek plaket takdim eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Sizlerin başarısı ile gurur duyduk” derken, başarıya yönelik desteklerini yineledi.

Ankara’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nda Karasopa Taekwondo Spor Kulübü sporcusu olan ve 59 kg. bayanlarda Türkiye Şampiyonu olan Azra Tuba Torun’a İskenderun Ticaret ve sanayi Odası (İTSO) Yönetimi tarafından plaket takdim edildi.
Türkiye Şampiyonu olan Azra Tuba Torun ve Karasopa Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü İsa Karasopa’yı Makamında kabul eden İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO olarak sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere önem verdiklerini söylerken, “Sizlerin başarısı ile gurur duyduk. Temennimiz Avrupa şampiyonasında da başarılı olmanızdır” dedi.
İskenderun’a Türkiye Şampiyonası kazandırmanın onurunu yaşadıklarını belirten, Karasopa Taekwondo Spor Kulübü Antrenörü İsa Karasopa ise, ”Turnuvaya çok sıkı bir şekilde hazırlandık. Sporcumuz Azra Tuba Torun 59 kiloda gururumuz oldu. Şimdiki hedefimiz Avrupa Şampiyonası. Bu başarı İskenderun’un ve tüm Hatay’ındır” diye konuştu. -Mutlu Yanık-

Exit mobile version