Basın bayramında kahvaltı geleneği bozulmadı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 24 Temmuz Basın Bayramı’nda yerel basın temsilcileri ve basın emekçilerini kahvaltılı bir basın toplantısında ağırladı. Başkan Öntürk, Basın Bayramında 31 Mart yerel seçim sürecinde Belediye Başkan Adaylarının gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısı geleneğini sürdürerek, şimdiye kadar yapılan çalışmaları ve gelecekteki projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaklaşık […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 24 Temmuz Basın Bayramı’nda yerel basın temsilcileri ve basın emekçilerini kahvaltılı bir basın toplantısında ağırladı. Başkan Öntürk, Basın Bayramında 31 Mart yerel seçim sürecinde Belediye Başkan Adaylarının gerçekleştirdiği kahvaltılı basın toplantısı geleneğini sürdürerek, şimdiye kadar yapılan çalışmaları ve gelecekteki projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaklaşık 100 gün geçmişken, Başkan Öntürk, devraldıkları belediyenin durumu ve şu ana kadar hayata geçirilen projeler hakkında detaylı bilgiler paylaştı. Yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek, şehirdeki gelişmeleri ve belediyenin önümüzdeki dönem için planladığı çalışmaları anlattı.
Başkan Öntürk, konuşmasında özellikle belediyenin mali durumu, altyapı projeleri, sosyal hizmetler ve çevre düzenlemeleri konularında yapılan iyileştirmelere dikkat çekti. Ayrıca, önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek projelerle Hatay’ın daha yaşanabilir bir şehir haline getirilmesi için planladıkları çalışmaları detaylandırdı. ( Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version