Başkan Bozbey: Ulu Cami Haziran 2026’da Açılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Hatay’ın Defne ilçesine ziyarette bulundu. Bozbey, burada Ulu Cami’nin inşaatının haziran 2026’da tamamlanacağını ve bu tarihte Hatay halkıyla Cuma namazı kılmayı planladıklarını açıkladı. Bozbey, 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da halkla buluşarak destek olmaya devam ediyor. Defne Belediyesi’ni ziyaret eden Bozbey, sahada yürütülen […]

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte Hatay’ın Defne ilçesine ziyarette bulundu. Bozbey, burada Ulu Cami’nin inşaatının haziran 2026’da tamamlanacağını ve bu tarihte Hatay halkıyla Cuma namazı kılmayı planladıklarını açıkladı.

Bozbey, 6 Şubat depremlerinin ardından Hatay’da halkla buluşarak destek olmaya devam ediyor. Defne Belediyesi’ni ziyaret eden Bozbey, sahada yürütülen çalışmaları inceledi ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Ayrıca, Hatay’daki ‘Bursa-Kütahya Konteyner Kenti’ni de ziyaret ederek depremzede vatandaşlarla görüştü.

Ziyaret esnasında Özel’in sorusu üzerine cevap veren Bozbey: “Öncesinde yapılan tüm ertelemelere ve yanlış söylemlere rağmen Hatay Ulu Camii’ni 2026’da Hataylı vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Hatay’ın zengin tarihini yeniden ayağa kaldıracağız. Depremin yaralarını hep birlikte sarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bozbey, Hatay halkına yaralarını birlikte sarmak için kararlılıkla destek vereceklerini vurguladı.

Exit mobile version