Başkan Emin Koramaz Hatay’a geliyor

Türkiye İnşaat Mühendisleri Odaları Genel Başkanı Emin Koramaz ile yönetim kurulu üyeleri hafta sonunda ilimize geliyor. İMO Hatay şubesinden gelişme ile ilgili şu paylaşım yapıldı: “Şehrimiz başta olmak üzere geniş bir coğrafyayı etkisi altına alan ve ülke tarihimizin en büyük felaketlerinden birisi haline dönüşen 6 Şubat depreminin 8. ayındayız. Depremin 8. ayına denk gelen 6 […]

Türkiye İnşaat Mühendisleri Odaları Genel Başkanı Emin Koramaz ile yönetim kurulu üyeleri hafta sonunda ilimize geliyor. İMO Hatay şubesinden gelişme ile ilgili şu paylaşım yapıldı:
“Şehrimiz başta olmak üzere geniş bir coğrafyayı etkisi altına alan ve ülke tarihimizin en büyük felaketlerinden birisi haline dönüşen 6 Şubat depreminin 8. ayındayız.
Depremin 8. ayına denk gelen 6 Ekim 2023 Cuma günü, saat 12.30’da, Antakya Köprübaşı’nda, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve beraberindeki Birlik ve Oda yöneticilerimizin de katılımı ile gerçekleşecek olan basın açıklamasına siz değerli basın ve kurum temsilcilerimizi de davet ediyoruz.
Geniş katılım, doğa olaylarının felakete dönüşmemesi için çabalayan ve mücadele eden biz mühendis, mimar ve şehir plancılarına güç katacaktır.” – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version