Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Payas yolundaki kazalara CHP “DUR” diyor

CHP Payas İlçe Başkanı

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, Dörtyol-Payas Karayolu’nda meydana gelen ve birçok vatandaşın hayatını kaybetmesine veya yaralanmasına neden olan trafik kazalarını önlemek için hükümete ve karayollarına acil önlem çağrısında bulundu.

Başkan Keskin, hükümetin yol yapım çalışmalarıyla övünmesine rağmen, Payas yolunun güvenlik standartlarına hala ulaşmamış olmasını eleştirdi. “Hükümet, her fırsatta yol yapımını gündeme getiriyor. Ancak Dörtyol-Payas karayolu gibi hayati öneme sahip bir güzergahta gerekli önlemler alınmıyor. Bu kabul edilemez bir ihmal ve sorumsuzluktur.” şeklinde konuştu.

Başkan Keskin, kazalara neden olan yollardaki olumsuzlukların karayolları sorumluluğunda olduğunu vurgulayarak, orta refüj düzenlemeleri, hız tünelleri ve yeterli ışıklandırma gibi acil önlemlerin alınmasının kazaları minimize edeceğini belirtti.

Ayrıca, bu konuda tüm resmi ve özel kurumlar, siyasi partiler ve vatandaşları ortak hareket etmeye ve gerekli başvuruları yapmaya davet etti. Keskin, “Artık bir can daha yitirmeyelim. Payas halkı güvenli yolları hak ediyor!” dedi. – İlyas Yiğit-