Başkan Mıstıkoğlu: ‘’Başarısızlığın Sorumlusu Benim’’

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, HRT’de Ömer Cihangir’in sunduğu programda Hatayspor’un ilk dört haftada aldığı sonuçları değerlendirdi. Samsunspor karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet dışında diğer üç maçta daha iyi oynadıklarını belirten Mıstıkoğlu, hakem hatalarının puan kayıplarına neden olduğunu söyledi. Alınan 1 puanın taraftarları endişelendirmemesi gerektiğini vurgulayan Mıstıkoğlu, yapılacak transferlerle takımın toparlanacağına inandığını ifade etti. Hatayspor’daki başarısızlığın […]

Hatayspor Kulübü Başkanı Levent Mıstıkoğlu, HRT’de Ömer Cihangir’in sunduğu programda Hatayspor’un ilk dört haftada aldığı sonuçları değerlendirdi. Samsunspor karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyet dışında diğer üç maçta daha iyi oynadıklarını belirten Mıstıkoğlu, hakem hatalarının puan kayıplarına neden olduğunu söyledi. Alınan 1 puanın taraftarları endişelendirmemesi gerektiğini vurgulayan Mıstıkoğlu, yapılacak transferlerle takımın toparlanacağına inandığını ifade etti.
Hatayspor’daki başarısızlığın sorumluluğunu üstlenen Mıstıkoğlu, “Ortada bir başarısızlık varsa bunun sorumlusu benim. Kimse teknik ekibimizi, yönetimimizi ve oyuncularımızı suçlamasın,” dedi. Başarının ise yönetim ve teknik heyetin olduğunu belirterek, “Sezonun başında bu kadar eleştiri almamıza anlam veremiyorum ama 4-5 hafta sonra bizi eleştirenler pişman olacaklar,” şeklinde konuştu.
Teknik Direktör Özhan Pulat’ın takımın başarısı için büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Mıstıkoğlu, “Hocamızın yanında duruyoruz. Eleştirileri doğru bulmuyoruz, biraz sabır gerekiyor. Taraftarlarımızdan bu zor günlerde yanımızda olmalarını bekliyoruz,” dedi.
Mıstıkoğlu, forma sponsorluğu konusunda da açıklamalarda bulundu: “Göğüs sponsoru bulamadığımız için forma satışlarını geciktirdik. Ancak taraftarlarımız endişelenmesin, bu sorunlar çözülecek. Amacımız, Hatayspor’a kalıcı ve istikrarlı gelirler sağlamak.” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version