Başkan Öntürk, Makamı Küçük Şükrü Eymen’e Devretti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli bir adım attı. Kutlamalar kapsamında başkanlık makamını temsili olarak Borsa İstanbul İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Şükrü Eymen Kahan’a devreden Öntürk, çocukların önemine vurgu yaparak anlamlı bir jestte bulundu. Görevi devralan Kahan, 23 Nisan’ın yeni bir başlangıç ve umudun simgesi olduğunu belirterek, […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda önemli bir adım attı. Kutlamalar kapsamında başkanlık makamını temsili olarak Borsa İstanbul İlkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Şükrü Eymen Kahan’a devreden Öntürk, çocukların önemine vurgu yaparak anlamlı bir jestte bulundu.

Görevi devralan Kahan, 23 Nisan’ın yeni bir başlangıç ve umudun simgesi olduğunu belirterek, birlik ve dayanışma ruhunun önemine dikkat çekti. “Şimdi yeni bir başlangıç için omuz omuza, el ele ve yürek yüreğe verme zamanıdır.” diyen Kahan, çocukların mutluluğu ve geleceği için projeler hayata geçireceklerini ifade etti.

Özellikle kentteki çocukların ihtiyaçlarına yönelik eksikliklere değinen Kahan, çocuk atölyeleri, sanat sokakları gibi projelerin önemine vurgu yaparak, bu alanlarda çalışmalar yapacaklarını dile getirdi. Ayrıca, çevre bilinci ve geri dönüşüm konusunda da harekete geçeceklerini belirtti.
Başkan Öntürk ise, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocukların geleceği için çalışmaların devam edeceğini vurguladı. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version