Başkan Özgün kan bağışında bulundu

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün öncülüğünde, Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyası, belediye meclis üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte desteklendi.Kızılay’ın “Sana İhtiyacım Var Kan Dostum” etkinliği, Harbiye-Esenbulak Çarşısı’nda gerçekleştirildi. Başkan Özgün, meclis üyeleri ve belediye çalışanları da bu etkinlikte yer alarak kan bağışında bulundu. Defne Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, etkinlikle ilgili şu ifadelere […]

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün öncülüğünde, Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyası, belediye meclis üyeleri ve çalışanlarıyla birlikte desteklendi.Kızılay’ın “Sana İhtiyacım Var Kan Dostum” etkinliği, Harbiye-Esenbulak Çarşısı’nda gerçekleştirildi. Başkan Özgün, meclis üyeleri ve belediye çalışanları da bu etkinlikte yer alarak kan bağışında bulundu.

Defne Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, etkinlikle ilgili şu ifadelere yer verildi: “Kızılay’ın Harbiye-Esenbulak Çarşısında düzenlemiş olduğu ‘Sana İhtiyacım Var Kan Dostum’ etkinliğine Başkanımız Halil İbrahim Özgün, Meclis Üyelerimiz ve Belediye çalışanlarımız katılarak kan verdi.”

 

(İlyas Yiğit)

Exit mobile version