Başkan Özgün’den Rezerv Manevrası

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ankara’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ettiğini duyurdu. Başkan Özgün, ziyaret sırasında rezerv alanlar konusunu görüştüklerini belirtti. Başkan Özgün, açıklamasında, “Ömer Bulut’u bakanlıktaki makamında ziyaret ederek rezerv alanlar konusunu ele aldık. İlk günden beri savunduğumuz gibi, halkın […]

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Ankara’da Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ettiğini duyurdu. Başkan Özgün, ziyaret sırasında rezerv alanlar konusunu görüştüklerini belirtti.
Başkan Özgün, açıklamasında, “Ömer Bulut’u bakanlıktaki makamında ziyaret ederek rezerv alanlar konusunu ele aldık. İlk günden beri savunduğumuz gibi, halkın sesine kulak verilmesini ve rezerv alanların talep ve rıza doğrultusunda belirlenmesini talep ettik. Mağduriyetlerin giderilmesi ve ekolojik hassasiyetlere dikkat edilmesi gerektiğini vurguladık. Ayrıca, konteyner, çadır, kirada ve şehir dışında yerleşik hemşerilerimizin bir an önce evlerine dönmeleri için konutların yapımına bir an önce başlanmasının önemine dikkat çektik.” dedi.

Özgün, rezerv konut alanlarının belirlenmesi sürecinin halkla birlikte yürütülmesi, süreçte katılımcı olunması ve rezervi reddeden hemşerilerin görüşlerinin dikkate alınması gerektiğini ifade etti. Şehrin düzenli imarının önemine de değinen Başkan Özgün, “Belediyecilik hizmetlerinin verimli sunulabilmesi için şehrin düzenli imarı şarttır. Sürecin takipçisi olacağımızı, taleplerin uzlaştırılmasına gayret göstereceğimizi ve şehrin modern ve sağlıklı bir şekilde planlanması için en yüksek gayretle çalışacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.” şeklinde konuştu.
Kamuoyunda ise Bakan Yardımcısı Ömer Bulut’un bu konularda verdiği cevaplar merak konusu oldu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version