Başkan Savaş, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremin etkilediği ilimizin 15 ilçesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Yayladağı ilçesine bağlı Leylekli, Eğerci, Kösrelik, Yenice, Olgunlar, Kulaç, Çabala, Gürışık ve Yalaz Mahalle muhtarları ve sakinleriyle buluşan Başkan Savaş, depremin yol açtığı sıkıntıları birebir dinledi. Mahalle muhtarlarıyla görüşerek Hatay’ın toparlanması için birlikte hareket ettiklerini belirten Başkan […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, depremin etkilediği ilimizin 15 ilçesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Yayladağı ilçesine bağlı Leylekli, Eğerci, Kösrelik, Yenice, Olgunlar, Kulaç, Çabala, Gürışık ve Yalaz Mahalle muhtarları ve sakinleriyle buluşan Başkan Savaş, depremin yol açtığı sıkıntıları birebir dinledi.

Mahalle muhtarlarıyla görüşerek Hatay’ın toparlanması için birlikte hareket ettiklerini belirten Başkan Savaş, “Hatay’ın yeniden ayağa kalkması için çalışmalar gerçekleştiriyoruz ve tüm kurum, kuruluşlarla iş birliği içindeyiz” dedi.Ziyaretler sırasında mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Savaş, özellikle gençlerin internet hızının yavaşlığından kaynaklanan sıkıntılarını dikkate aldı. Gençlerin internet yetersizliğinden yakınmalarını not eden Savaş, “Deprem sonrası iletişimde yaşanan problemleri biliyoruz. Internet alt yapısının güçlendirilmesi için ilgili kurumlarla görüşeceğim” dedi.

Depremin etkisiyle köy nüfuslarının arttığını belirten Başkan Savaş, “Bu sorunun çözümü için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Ayrıca, depremin Hatay’ı olumsuz etkilediğini ve birçok kurumun zarar gördüğünü hatırlatan Savaş, “Yaralarımızı sarmak ve şehrimizi yeniden eski günlere kavuşturmak biraz zaman alacak ama bu süreçte herkesin Hatay’a destek vermesi gerekiyor” şeklinde sözlerini tamamladı. – Adil Yeşildağ –

Exit mobile version