Başkan Savaş “Sizi ev sahibi yapacağız”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sağlanan dış krediyle dezavantajlı kişiler ve evleri yıkılan kiracıları ev sahibi yapmak üzere gerekli hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Başkan Savaş’ın seçim gezilerinde verdiği mesajlar şu şekilde özetlenebilir: Deprem sonrası şehir planlaması ve projeler için alanında uzman akademisyenlerle çalıştıklarını, şehrin cazibesini arttıracak ticaret ve turizmi canlandırmaya yönelik projeler üreteceklerini ve eski […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, sağlanan dış krediyle dezavantajlı kişiler ve evleri yıkılan kiracıları ev sahibi yapmak üzere gerekli hazırlıkları tamamladıklarını belirtti. Başkan Savaş’ın seçim gezilerinde verdiği mesajlar şu şekilde özetlenebilir: Deprem sonrası şehir planlaması ve projeler için alanında uzman akademisyenlerle çalıştıklarını, şehrin cazibesini arttıracak ticaret ve turizmi canlandırmaya yönelik projeler üreteceklerini ve eski güzel günleri birlikte kuracaklarını ifade etti.

Defne ilçesinin Çekmece Mahallesi’nde mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini ve ortak çözüm yolları belirlediklerini paylaştı. Bizi yalnızlaştırmaya çalışanlara karşı birlik ve dayanışma içinde olacaklarını vurguladı ve tüm renklerle al bayrağın altında birleşeceklerini söyledi. Defne ilçesinin Çekmece Mahallesi’nde Jüpiter Kır Bahçesi işletmecisi Bulut Kavuk’un ev sahipliğinde hemşehrilerle buluşarak talep ve sorunları dinlediklerini aktardı. Hak sahibi dışında kalan kiracıları ev sahibi yapmak için hazırladıkları projeleri en kısa sürede tüm hemşehrilerle paylaşacaklarını duyurdu. Deprem sonrası Hatay’dan ayrılmak zorunda kalan vatandaşların merak etmemesi gerektiğini, şehri yeniden kuracaklarını ve yuvaya geri dönme imkanı sağlayacaklarını belirtti.   (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version