Başkan Savaş’ın 24 Kasım mesajı

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Başkan Savaş, öğretmenlerin fedakarlık ve özveriyle yürüttükleri görevin toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, onlara olan saygı ve minnettarlığını ifade etti. Başkan Savaş, mesajında öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğuna vurgu yaparak, “Fedakarlığın ve sevginin timsali kıymetli öğretmenlerimiz; şimdi sonsuz sevgi ve özverinize […]

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Öğretmenler Günü dolayısıyla anlamlı bir mesaj yayımladı. Başkan Savaş, öğretmenlerin fedakarlık ve özveriyle yürüttükleri görevin toplum için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, onlara olan saygı ve minnettarlığını ifade etti.
Başkan Savaş, mesajında öğretmenlerin geleceğin mimarları olduğuna vurgu yaparak, “Fedakarlığın ve sevginin timsali kıymetli öğretmenlerimiz; şimdi sonsuz sevgi ve özverinize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.” dedi. Öğretmenlerin çocuklara vereceği bilgi, irfan ve sevginin şehrin yarınlarını inşa etmede kilit bir rol oynadığını belirten Başkan Savaş, onların emeklerinin toplum için taşıdığı değeri dile getirdi.
Ayrıca, 6 Şubat Depremleri’nde kaybedilen öğretmenlere Allah’tan rahmet dileyen Başkan Savaş, bu acı kayıpların toplumun birlik ve dayanışma içinde olduğu gerçeğini bir kez daha hatırlattı.
Başkan Savaş, mesajının sonunda tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, sevgi ve saygılarını iletti. Öğretmenlere olan bu derin duygular, şehirdeki eğitim camiasının değerini bir kez daha ortaya koydu. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version