Başkan Yapar:’’ Gece Gündüz Antakya İçin Çalışacağız”

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Antakya’ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Makine İkmal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti. Toplantıda, Başkan Yapar, muhtarlarla şehrin ihtiyaçları ve talepleri üzerine istişarelerde bulundu. Şehrin hızlı bir şekilde kalkınması için sürekli olarak fikir alışverişinde bulunacaklarını vurgulayan Yapar, muhtarların rolünün büyük önem taşıdığını belirtti. […]

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Antakya’ya bağlı mahallelerin muhtarlarıyla önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Makine İkmal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya Belediye Meclis Üyeleri de eşlik etti.
Toplantıda, Başkan Yapar, muhtarlarla şehrin ihtiyaçları ve talepleri üzerine istişarelerde bulundu. Şehrin hızlı bir şekilde kalkınması için sürekli olarak fikir alışverişinde bulunacaklarını vurgulayan Yapar, muhtarların rolünün büyük önem taşıdığını belirtti.
Başkan Yapar, “Vatandaşların talepleri bizim için bir emir niteliğinde. Bu taleplerin yerine getirilmesinde muhtarlarımız önemli bir köprü görevi görüyorlar” dedi.
Muhtarlarla iş birliği içerisinde gece gündüz demeden Antakya için çalışacaklarını ifade eden Yapar, buluşmanın ardından muhtarların ev sahipliği ve destekleri için teşekkür etti. – Yusuf Cemil Karaçay-

 

Exit mobile version