Başkan Yapar, Sanayi Sitesi’nde Temizlik İncelemesi Yaptı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, şehrin kalbi konumundaki Yeni Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yapar, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili çabalarını yakından gözlemledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan açıklamalara göre, Başkan Yapar, esnafın taleplerini dikkate alarak Yeni Sanayi Sitesi’nin hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla düzenli temizlik faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti. Moloz kaldırma, […]

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, şehrin kalbi konumundaki Yeni Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirilen temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Yapar, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin özverili çabalarını yakından gözlemledi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan açıklamalara göre, Başkan Yapar, esnafın taleplerini dikkate alarak Yeni Sanayi Sitesi’nin hijyen standartlarını yükseltmek amacıyla düzenli temizlik faaliyetlerinin sürdürüldüğünü belirtti. Moloz kaldırma, yabani ot biçme, süpürme, yıkama ve çöplerin kaldırılması gibi çeşitli işlemlerin gerçekleştirildiği temizlik çalışmalarının, esnafın daha sağlıklı bir ortamda çalışmasını sağlamak için önemli olduğuna vurgu yaptı.

Başkan Yapar, yapılan çalışmaların sadece belediye ekiplerinin değil, esnafın da çevre temizliğine duyarlı olmasıyla kalıcı bir sonuç vereceğini dile getirdi. Bu bağlamda, esnafın çevre temizliğine katkı sağlaması gerektiğini önemle vurguladı.

Yapılan temizlik çalışmalarından memnuniyet duyan Yeni Sanayi Sitesi esnafı, Başkan Yapar ve belediye ekiplerine teşekkürlerini ileterek, sağlanan temizlik hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version