Başkan Yapar Senfoni Ortestrasını Dinledi

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Aselsan Küçükdalyan-1 Konteyner Kenti’nde düzenlenen Hatay Akademi Senfoni Orkestrası’nın ‘Hatay’da Sanat Işığı’ konserine katıldı. Başkan Yapar’ın yanı sıra eşi Funda Yapar ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte vatandaşlar da konserde yer aldı. Başkan Yapar, konuşmasında Antakya’nın geçmişte yaşadığı zorluklara değinerek, “Antakya bugüne kadar 7 defa yerle bir oldu ve […]

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Aselsan Küçükdalyan-1 Konteyner Kenti’nde düzenlenen Hatay Akademi Senfoni Orkestrası’nın ‘Hatay’da Sanat Işığı’ konserine katıldı. Başkan Yapar’ın yanı sıra eşi Funda Yapar ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte vatandaşlar da konserde yer aldı.
Başkan Yapar, konuşmasında Antakya’nın geçmişte yaşadığı zorluklara değinerek, “Antakya bugüne kadar 7 defa yerle bir oldu ve her seferinde küllerinden yeniden doğdu. 6 Şubat depreminde birçok canımızı kaybettik, Rabbim hayatını kaybedenlere rahmet eylesin” dedi. Yapar, şehrin yeniden inşası ve ihya sürecinde birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, sanat etkinliklerinin moral sağlayıcı bir rol üstlendiğini belirtti.


Hatay Akademi Senfoni Orkestrası’nın ‘Hatay’da Sanat Işığı’ konserlerinin devam edeceğini açıklayan Başkan Yapar, programın 1 Haziran Cumartesi günü saat 20.30’da Katar-2 Konteyner Kenti’nde, 3 Haziran Pazartesi günü ise saat 20.30’da İso Konteyner Kenti’nde gerçekleştirileceğini ifade etti.
Bu tür etkinliklerin şehrin moral ve motivasyonuna katkı sağladığını vurgulayan Başkan Yapar, vatandaşlara teşekkürlerini iletti. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version