Başkan Yapar’dan 30 Ağustos Mesajı

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yapar, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki azim ve kararlılığının en güçlü nişanesi olduğunu vurguladı. Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarının kurtarıldığını ve Türk milletinin hürriyet içinde yaşama […]

Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Yapar, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kazanılan Büyük Zafer’in, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesindeki azim ve kararlılığının en güçlü nişanesi olduğunu vurguladı.

Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile vatan topraklarının kurtarıldığını ve Türk milletinin hürriyet içinde yaşama onuruna kavuştuğunu belirten Yapar, “Bu zafer, yalnızca bir askeri başarı değil, aynı zamanda milletimizin yazdığı bir kahramanlık destanıdır” dedi.

Başkan Yapar, Türk milletinin milli birlik ve beraberliğinin en büyük göstergelerinden biri olan 30 Ağustos Zaferi’nin, atalarımızın bıraktığı kutsal mirası koruma ve ülkeyi daha ileriye taşıma görevini bizlere bıraktığını ifade ederek, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla andığını belirtti.

Yapar, mesajını “Türk milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” sözleriyle tamamladı. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version