Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Yılmaz’dan Hemşireler Haftası Kutlaması

Fedakârlık ve İlginin Simgesidirler

Fedakârlık ve İlginin Simgesidirler

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Hemşireler Haftası nedeniyle yayımladığı mesajında, hemşirelerin toplumdaki nemine değindi, fedakarlık ve ilginin simgesi olduklarına vurgu yaptı.
Başkan Yılmaz, mesajında şunlara yer verdi:
“Sağlık alanında görev yaparken başarılı olmanın ilk koşulu, insan sevgisidir. Doktorlarımız, hemşirelerimiz ve diğer sağlık personelimiz, bu doğrultuda toplumun beklentilerine yanıt verebilmek için büyük bir özveriyle çalışmaktadır.
Hemşirelerimiz, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olan vatandaşlarımıza umut ve yaşam sevinci kazandırabilmek için, gereksinim duydukları şefkat ve ilgiyi göstermektedir. Hemşirelerimiz, üstlendikleri sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek ve hastalarına yardımcı olabilmek için gece-gündüz özveriyle çalışmaktadır.
Ülkemizin her yerinde fedakârca hizmet veren hemşirelerimizin, görevlerini kolaylaştırmak için herkes üzerine düşeni yapmalı, gereken özeni göstermelidir. Zor ve yüce bir görev üstlenen hemşirelerimizin, Hemşireler Haftası’nı kutluyor, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”  Mehmet ÖZGÜN