Batıayaz Yaylası’nda renkli buluşma: Doğa, spor ve eğlence bir arada

Batıayaz Yaylası’nda gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar doğayla iç içe vakit geçirirken çeşitli spor ve geleneksel çocuk oyunlarını da deneyimledi.

Yeşilay üyeleri ve öğrencilerden oluşan 100 kişinin katılımıyla düzenlenen etkinlik, Batıayaz Yaylası’nda gerçekleştirilen doğa yürüyüşüyle başladı. Yürüyüş sırasında çocuklara doğada karşılaşılan hayvanların türleri ve özellikleri hakkında bilgi verildi.

Doğada oyun ve spor bir arada

Doğa yürüyüşünün ardından kurulan kamp alanında katılımcılar bir araya geldi. Semaver çayı eşliğinde menemen ve katıklı ekmeğin ikram edildiği etkinlikte, çocuklar ve gençler çeşitli aktivitelerle keyifli vakit geçirdi.
Program kapsamında yakantop, ip atlama ve seksek gibi geleneksel çocuk oyunları oynandı. Katılımcılar ayrıca okçuluk sporunu deneyimleme fırsatı buldu.

Yeşilay’ın çalışmaları anlatıldı

Etkinlikte Yeşilay Şube Başkanı Ömer Bilgin de katılımcılarla bir araya gelerek kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Doğa yürüyüşü, spor faaliyetleri ve geleneksel oyunların bir araya geldiği etkinlik, katılımcıların doğayla buluştuğu ve birlikte vakit geçirdiği bir program olarak gerçekleştirildi.

Mobil sürümden çık