BBP lideri kaza yaptı: 4 yaralı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat’ın Reşadiye ilçesine yakın bir yerde kaza yaptı. 4 kişinin yaralandığı kazayı öğrenen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, X hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi ve acil şifalar diledi. Savaş paylaşımında şöyle dedi: “Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin […]

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat’ın Reşadiye ilçesine yakın bir yerde kaza yaptı.

4 kişinin yaralandığı kazayı öğrenen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, X hesabından paylaşım yaparak üzüntüsünü dile getirdi ve acil şifalar diledi. Savaş paylaşımında şöyle dedi: “Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin seçim çalışmalarını yürüttüğü Tokat’ın Reşadiye ilçesinde trafik kazası geçirdiğini öğrenmekten büyük üzüntü duydum.
Reşadiye Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından Tokat’a sevk edilen Sayın Destici ve arkadaşlarının en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını diliyorum. Çok geçmiş olsun.”

Mustafa Destici Kimdir?
Mustafa Destici, 3 Şubat 1966 yılında Eskişehir’de doğdu. İlahiyatçı, Felsefeci, Eğitimci ve Siyasetçidir. Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi ve Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesini bitirdi.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Felsefe Tarihi (Siyaset Felsefesi) alanında yüksek lisansını tamamladı.

Millî Eğitim Bakanlığı ve Tarım Bakanlığına bağlı okullarda öğretmenlik yaptı. Gazi ve İnönü üniversitelerinde akademisyen olarak çalıştı. Bizim Ocak, Nizam-ı Âlem Ocakları ve Alperen Ocaklarında görev yaptı.

Büyük Birlik Partisinde MKYK Üyeliği, Genel Başkan Yardımcılığı ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanıdır.

Orta düzeyde İngilizce, Arapça ve Farsça bilen Destici, evli ve 3 çocuk babasıdır. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version