CHP’nin Etimesgut adayı Behzat Ç.

CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterme kararı aldı. Karar Parti Meclisi’nde görüşülecek. Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, kulislerde dolaşan bu bilgiyi Beşikçioğlu’na sorup canlı yayında doğrulatmak istedi. Oyuncu Beşikçioğlu ise “Bunu en iyi anlatacak olan sizsiniz. Şimdiden hayırlı olsun” Dedi. Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığına Nakara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur […]

CHP MYK, oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nu Ankara Etimesgut Belediye Başkan adayı gösterme kararı aldı. Karar Parti Meclisi’nde görüşülecek.

Sözcü TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, kulislerde dolaşan bu bilgiyi Beşikçioğlu’na sorup canlı yayında doğrulatmak istedi. Oyuncu Beşikçioğlu ise “Bunu en iyi anlatacak olan sizsiniz. Şimdiden hayırlı olsun” Dedi.

Erdal Beşikçioğlu’nun adaylığına Nakara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın veto koyduğu ve Etimesgut örgütünün Beşikçioğlu’nu aday olarak kabul etmediği iddiaları ise CHP’nin aday bilmecesi mi zorlayacak gibi görünüyor.  (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version