Belediye Başkanı Okuduğu İlkokula Geri Döndü: 35 Yıl Sonra Diploma Sürprizi

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, geçtiğimiz hafta sonunda okuduğu ilkokula ziyarette bulundu ve beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Karaağaç Zeynel–Vidat Kırmızıoğlu İlkokulu tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Bahar Şenliği ve Kermese katılan Başkan Sami Üstün, burada tatlı bir sürprizle karşılaştı. Okul müdürü, Sami Üstün’ü kürsüye davet ederek 35 yıl önce aldığı ilkokul diplomasını takdim etti. Bu sürpriz […]

Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, geçtiğimiz hafta sonunda okuduğu ilkokula ziyarette bulundu ve beklenmedik bir sürprizle karşılaştı. Karaağaç Zeynel–Vidat Kırmızıoğlu İlkokulu tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Bahar Şenliği ve Kermese katılan Başkan Sami Üstün, burada tatlı bir sürprizle karşılaştı.

Okul müdürü, Sami Üstün’ü kürsüye davet ederek 35 yıl önce aldığı ilkokul diplomasını takdim etti. Bu sürpriz karşısında duygusal anlar yaşayan Belediye Başkanı Sami Üstün, okulun kimliğini taşımanın ve buradan mezun olmanın gurur verici olduğunu belirterek jeste teşekkür etti.

35 yıl sonra okuduğu ilkokula geri dönen ve o günleri hatırlatan diploma sürprizi, Sami Üstün için duygusal bir an oldu. Geçmişe yapılan bu güzel jest, başkanın okul yıllarına olan bağlılığını ve eğitim hayatındaki önemini bir kez daha hatırlattı.

Gurur Verici Bir Anı

Belediye Başkanı Sami Üstün, aldığı bu sürprizle hem duygulandı hem de gururlandı. Okuduğu ilkokulda yaşadığı anıları ve o dönemdeki eğitim hayatını hatırlayarak, gelecek nesillere de eğitimin önemini vurgulamak için daha da motive oldu. Başkan Sami Üstün, okul müdürüne ve okul yönetimine bu güzel jestleri için teşekkür ederek, ilkokul yıllarına dair hatıralarını tazelemek ve eğitimin önemini vurgulamak adına bu ziyaretin kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade etti.

Bu güzel sürprizle birlikte, Sami Üstün’ün ilkokul yıllarına dair hatıraları yeniden canlandı ve eğitim hayatının önemini bir kez daha hatırlatıcı bir anı oluşturdu. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version