Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Belen’de Trafik Kabusu: Tır, Yayaya Çarptı

Hatay’ın Belen ilçesinde, tırın çarptığı bir yaya ağır yaralandı. Mareşal

Hatay’ın Belen ilçesinde, tırın çarptığı bir yaya ağır yaralandı. Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana gelen kazada, yolun karşısına geçmeye çalışan A.B., tırın altında sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılan A.B., hastaneye kaldırıldı. Hatay’da kontrolsüz tır, hafriyat kamyonu ve beton mikserlerinin yoğunluğu, trafik güvenliğini tehlikeye atıyor.

Hatay’ın Belen ilçesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde meydana gelen kazada, tırın çarptığı yaya ağır yaralandı

Sürücüsü öğrenilemeyen 35 EEF 0019 plakalı tır, yolun karşısına geçmeye çalışan A.B.’ye (43) hızla çarptı. Kazanın şiddetiyle tırın altında sıkışan yaya, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu bulunduğu yerden çıkarıldı. Ağır yaralanan A.B., İskenderun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı

Hatay’da Şantiye Trafiği Tehlike Saçıyor!

Hatay, Türkiye’nin en büyük yeniden yapılanma projelerinden birine sahne olurken, şehir içi trafiği kontrolsüz ağır tonajlı araçlarla dolmuş durumda. Tırlar, hafriyat kamyonları ve beton mikserleri, özellikle dar yollarda hem trafiği kilitliyor hem de ölümcül kazalara neden oluyor.

Özellikle inşaat alanlarının bulunduğu bölgelerde yeterli trafik önlemlerinin alınmaması, yayaların ve diğer sürücülerin hayatını tehlikeye atıyor. Uzmanlar, bu tür kazaların önüne geçmek için denetimlerin artırılması ve ağır tonajlı araçların belirli saatlerde trafiğe çıkmasının sınırlandırılması gerektiğini belirtiyor.

Kazanın ardından bölge halkı, şantiye araçlarının daha kontrollü bir şekilde hareket etmesi için yetkililere çağrıda bulundu

Hatay’da devam eden yeniden yapılanma sürecinde, trafik güvenliğinin göz ardı edilmemesi gerekiyor.