Belen’deki Okullar Kampanyası

Her Gol Kitap Olsun Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 500 kitapla kampanyaya destek verdi. İlimiz Belen ilçesindeki okullar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde “Her Gol Kitap Olsun” Kampanyası başlattı. Kampanyanın ilk anlamlı bağışı, Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’dan geldi. Belen’den Antakya’ya, zorlu kış koşullarına rağmen gelen heyette; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu, Belen-Atatürk O.O. […]

Her Gol Kitap Olsun

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 500 kitapla kampanyaya destek verdi.

İlimiz Belen ilçesindeki okullar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde “Her Gol Kitap Olsun” Kampanyası başlattı. Kampanyanın ilk anlamlı bağışı, Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’dan geldi.

Belen’den Antakya’ya, zorlu kış koşullarına rağmen gelen heyette; İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Ayvazoğlu,

Belen-Atatürk O.O. Müdürü Serdal Sönmezer, Sebati Günenç İ.O. Müdürü Celal Doğan ile Proje Koordinatörü Osman Güneri yer aldı.

Beraberlerindeki öğrenci grubu ile birlikte Salı günü Hatayspor Kulübü’ne konuk olan Belenli öğretmenler, Teknik Direktör Ömer Erdoğan ile görüştü, kendisine kampanyaya desteği dolayısıyla bir Şükran Plaketi verdi. Belen heyeti ayrıca, Takım Kaptanı Mame Diouf’a da futbolcu arkadaşlarını temsilen, Atatürk’ün bir kitabını verirken, Teknik Direktör Ömer Erdoğan, “Her Gol Kitap Olsun” kampanyasına 500 kitap ile katıldı. Belenli öğretmenler, hedefin, Milli Eğitim Bakanlığı’nca başlatılan “Kütüphanesiz Okul Kalmasın” Projesi’ne destek vermek olduğunu bildirdiler.

Kar yağışı altında, Belenli öğretmen ile öğrenciler, Hatayspor Teknik Direktörü ile sahada görüştü. Görüşme, hava koşulları nedeniyle kısa sürdü. Bu arada Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’ın eşi Pelin Erdoğan’ın da öğrencilere spor ayakkabısı desteğiyle projeye katıldığı öğrenildi. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version