Bertuğ Galatasaray radarında

Galatasaray, Bertuğ Özgür Yıldırım’ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı kırmızılı ekip, 3 transfer yapacak ve bunlardan biri Bertuğ olacak. Hatayspor’un sezon başında Fransa’nın Rennes ekibine sattığı Bertuğ Özgür Yıldırım’ın yıldızı parlıyor. Yetenekli golcü önce genişletilmiş A Milli Takım kadrosuna alındı, ardından EURO 2024’teki kesin A Milli Takım kadrosuna girmeyi başardı. Galatasaray’ın eski başkanı Dursun […]

Galatasaray, Bertuğ Özgür Yıldırım’ı transfer etmek için harekete geçti. Sarı kırmızılı ekip, 3 transfer yapacak ve bunlardan biri Bertuğ olacak.

Hatayspor’un sezon başında Fransa’nın Rennes ekibine sattığı Bertuğ Özgür Yıldırım’ın yıldızı parlıyor. Yetenekli golcü önce genişletilmiş A Milli Takım kadrosuna alındı, ardından EURO 2024’teki kesin A Milli Takım kadrosuna girmeyi başardı.

Galatasaray’ın eski başkanı Dursun Özbek yönetimi, Okan Buruk’a büyük bir jest yapmak için 3 milli oyuncuyu transfer etmeye hazırlanıyor. İşte bu 3 yıldız arasında Bertuğ da bulunuyor. Cim Bom’un transfer etmek istediği 3 Türk futbolcu şunlar:

* Bertuğ Özgür Yıldırım
* Emirhan Topçu
* Oğuz Aydın

Bertuğ Özgür Yıldırım, İstanbul doğumlu ve futbola Sarıyer’de başladı. 3 Haziran 2021’de Hatayspor’a transfer oldu. İlk sezonunda 1 maçta 90 dakika oynadı, 15 maçta da sonradan oyuna girdi ve toplamda 238 dakika sahada kaldı. Hatayspor’daki ikinci sezonunda 17 resmi maçta forma giydi ve bu maçlarda 4 gol atıp 2 asist yaptı. 6 Şubat depremi sonrası Hatayspor ligden çekilince, Bertuğ Antalyaspor’a kiralandı ve 13 maçta 2 gol attı, 1 asist yaptı. 2023-2024 sezonunda tekrar Hatayspor forması giydi ve ilk Pendikspor Süper Lig maçında gol attı. 29 Ağustos 2023 tarihinde 5 milyon Euro transfer bedeliyle Ligue 1 ekibi Rennes’e 5 yıllık sözleşme karşılığı transfer oldu. – Meriç Demiray-

Exit mobile version