Beşiktaş 2 maç için TFF’ye başvurdu

Beşiktaş, Süper Lig’deki Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarının pazartesi günü oynanmasını talep etti. Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, bu isteği Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ilettiklerini açıkladı. Milli takım arasının ardından yoğun bir maç takviminin başlayacağı bu dönemde, Beşiktaş iki maç için TFF’ye başvuruda bulundu. Vardar, Ekol TV’de yaptığı açıklamada, Süper Lig’in 8. haftasındaki Hatayspor maçı ile […]

Beşiktaş, Süper Lig’deki Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarının pazartesi günü oynanmasını talep etti. Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar, bu isteği Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) ilettiklerini açıkladı.

Milli takım arasının ardından yoğun bir maç takviminin başlayacağı bu dönemde, Beşiktaş iki maç için TFF’ye başvuruda bulundu. Vardar, Ekol TV’de yaptığı açıklamada, Süper Lig’in 8. haftasındaki Hatayspor maçı ile 16. haftadaki Adana Demirspor karşılaşmalarının pazartesi günü oynanmasını talep ettiklerini belirtti. TFF’ye bu talebi yazılı ve sözlü olarak ilettiklerini vurguladı.

Mete Vardar, “Kadro planlamamızı yaparken geniş bir kadro oluşturuyoruz. Özkaynaktan gelen gençlerimiz Beşiktaş’a büyük katkı sağlayacak. UEFA’ya bildirdiğimiz listede genç oyuncularımız yer alıyor. İlk lig fikstürü çekildi ve Avrupa maçları daha sonra belli oldu,” dedi.

Vardar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst’un taleplerini de aktardığını ifade ederek, “Adana Demirspor ve Hatayspor maçlarını pazartesi oynamak istiyoruz. Federasyonla bu konuyu yüz yüze konuştuk ve yazılı olarak da ilettik. Umarım maçlar pazartesi günü oynanır. Perşembe günü Avrupa maçları olduğunda, pazartesi maçları daha rahat olacaktır,” şeklinde konuştu.

Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki fikstürü ise şöyle: Ajax (D), Eintracht Frankfurt, Lyon (D), Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo-Glimt (D), Athletic Bilbao ve Twente ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, milli ara dönüşünde Süper Lig’de Trabzonspor’a konuk olacak. -Mehmet Durmaz-

Exit mobile version