Vedanın böylesi içimizi acıttı!

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda İsviçre’nin temsilcisi Lugano ile Zurih’te karşılaştığı mücadeleyi kazandı. Maçı kazanmasına rağmen Konferans Ligi’ne veda eden Beşiktaş’ın golünü 36. dakikada golcüsü Cenk Tosun attı. İlk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Beşiktaş ilk 15 dakikada 4 tane gollük pozisyonu değerlendiremedi. Muleka […]

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde Beşiktaş deplasmanda İsviçre’nin temsilcisi Lugano ile Zurih’te karşılaştığı mücadeleyi kazandı. Maçı kazanmasına rağmen Konferans Ligi’ne veda eden Beşiktaş’ın golünü 36. dakikada golcüsü Cenk Tosun attı.

İlk yarısı 1-0 biten maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Beşiktaş ilk 15 dakikada 4 tane gollük pozisyonu değerlendiremedi. Muleka ve Semih Kılıçsoy’un değerlendiremediği pozisyonlardan sonra Lugano oyunda dengeyi sağladı ve Beşiktaş kalesine yüklendi.

Maçın 88. dakikasında Emrecan ani bir atakta defanstan dönen topa kale sahası dışından vurduğu şutla takımını rahatlattı: 0-2  Oyun bu skorla sona erdi ve Beşiktaş UEFA konferans ligine gençleriyle çıktığı maçtan galibiyetle ayrılarak veda etti! Beşiktaş evinde 2-0 öndeyken 2-3 yenildiği Lugano’yu evinde 2-0 yenerek 4 puan toplayıp grubu 3. bitirerek Konferans ligine veda etti. (Duygu Ertaş)

Exit mobile version