Beşiktaş genç yıldızı ile parladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 16. haftanın erteleme müsabakasında Çaykur Rizespor’la deplasmanda karşılaştı. Siyah beyazlı ekip mücadeleyi 4-0 kazandı. Beşiktaş’ın gollerini 4. dakikada Rashica, 45 ve 46. dakikada Semih Kılıçsoy ve 79. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 32ye yükseltirken Rizespor ise 29 puanda kaldı. Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy, bulduğu forma şansını […]

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’de 16. haftanın erteleme müsabakasında Çaykur Rizespor’la deplasmanda karşılaştı. Siyah beyazlı ekip mücadeleyi 4-0 kazandı. Beşiktaş’ın gollerini 4. dakikada Rashica, 45 ve 46. dakikada Semih Kılıçsoy ve 79. dakikada Cenk Tosun kaydetti. Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 32ye yükseltirken Rizespor ise 29 puanda kaldı.

Beşiktaş’ın genç forveti Semih Kılıçsoy, bulduğu forma şansını iyi değerlendirdi. Semih, son 3 Süper Lig maçında 4 gole ulaştı. Hatayspor ve Kasımpaşa karşısında bir kez ağları sarsan Semih Kılıçsoy, Rizespor deplasmanında 2 gol ve 1 asistlik performans gösterdi. (Meriç Demiray)

Exit mobile version