Beşiktaş Kulübünün Eğitime Katkısı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hatay’da Beşiktaşlılar Derneği tarafından yaptırılan derslik ve kütüphane açılışına katıldı, öğrencilerle birlikte sıraya oturdu, onlarla bol bol sohbet etti. Hatay Beşiktaşlılar Derneği katkılarıyla, Antakya’ya bağlı Serinyol-Derince Mahallesi’ndeki Şehit Coşkun Akşit İlkokulu’na yapılan 6 derslik, 2 anasınıfı, fen laboratuvarı ve kütüphanenin açılışı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı bir […]

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Hatay’da Beşiktaşlılar Derneği tarafından yaptırılan derslik ve kütüphane açılışına katıldı, öğrencilerle birlikte sıraya oturdu, onlarla bol bol sohbet etti.

Hatay Beşiktaşlılar Derneği katkılarıyla, Antakya’ya bağlı Serinyol-Derince Mahallesi’ndeki Şehit Coşkun Akşit İlkokulu’na yapılan 6 derslik, 2 anasınıfı, fen laboratuvarı ve kütüphanenin açılışı, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin de katıldığı bir törenle yapıldı. Açılış törenine; Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Şehit Coşkun Akşit İlkokulu Yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende, Okul Yöneticileri ve Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız ile birlikte sınıfları dolaşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, öğrencilerle birlikte sıraya oturdu, onlarla bol bol sohbet etti. Ana sınıfı, fen laboratuvarı ile kütüphaneyi de dolaşan Başkan Çebi, koridorlarda yapılan çalışmaları da beğendi. Ziyaretin önemli noktalarından biri olan Efsane Başkan Süleyman Seba köşesinde ise duygu dolu anlar yaşandı.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yaptığı açıklamasında, “Gördüğünüz gibi, Beşiktaş sadece futbol değil, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitimlerini görmeleri için onlara katkı sağlayan, sosyal projelere imza atan bir kulüp” dedi.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version