Beşiktaş’ta Sadio Mané sesleri

Beşiktaş, yaz transfer döneminde yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi isimlerle sezona hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip, şimdi de büyük bir hamleye hazırlanıyor. Beşiktaş, Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mané’yi transfer etmek üzere.   Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçen hafta Suudi Arabistan’a […]

Beşiktaş, yaz transfer döneminde yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çekmişti. Immobile, Rafa Silva ve Paulista gibi isimlerle sezona hızlı bir giriş yapan siyah-beyazlı ekip, şimdi de büyük bir hamleye hazırlanıyor. Beşiktaş, Suudi Arabistan’ın Al Nassr kulübünde forma giyen dünyaca ünlü futbolcu Sadio Mané’yi transfer etmek üzere.

 

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçen hafta Suudi Arabistan’a giderek Al Nassr Başkanı Musalli El-Muammer ile önemli bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede, iki kulüp arasında futbolcu transferlerinde birbirlerine öncelik sağlaması konusunda bir iş birliği anlaşması imzalandı.

 

Hürriyet’ten İsmail Er’in haberine göre, Arat, El-Muammer’den Mané transferinde kolaylık istedi. Mané’nin Al Nassr’da daha fazla oynamak istemediği ve kariyerine Müslüman bir ülkede devam etme arzusunda olduğu, bu nedenle Beşiktaş’a sıcak baktığı belirtiliyor.

 

Bu transferde Beşiktaş’a ünlü bir iş insanının finansal destek sağlayacağı öğrenildi. Ancak, Beşiktaş’ın Mané’yi transfer edebilmesi için Al Nassr’ın ve Mané’nin ikna edilmesinin yanı sıra, kadroda mevcut 17 yabancı oyuncusundan birini göndermesi ya da sözleşmesini dondurması gerekecek. Aboubakar, Chamberlain ve Amartey, bu süreçte ayrılacak oyuncular listesinde ilk sırada yer alıyor.

-Volkan İcil-

Exit mobile version