BİK Müdürü Oranlı Hatay’da yerel basınla buluştu

Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı Hatay’a geldi ve yerel basının sorunlarını dinledi. Hatay’ın yeri bizim için ayrı biz kurum olarak her zaman yanınızdayız diyen BİK Müdürü Çetin Oranlı, gazete ve internet sitelerinin bu süreçte zorlu koşullara rağmen yayınlarını sürdürebilmelerini takdir etti. Gazete ve internet haber sitelerinin yerine getirmesi gereken yükümlülükleri yerel basınla […]

Basın İlan Kurumu Adana Bölge Müdürü Çetin Oranlı Hatay’a geldi ve yerel basının sorunlarını dinledi. Hatay’ın yeri bizim için ayrı biz kurum olarak her zaman yanınızdayız diyen BİK Müdürü Çetin Oranlı, gazete ve internet sitelerinin bu süreçte zorlu koşullara rağmen yayınlarını sürdürebilmelerini takdir etti.

Gazete ve internet haber sitelerinin yerine getirmesi gereken yükümlülükleri yerel basınla istişare eden Oranlı, gönlü yıkık bir şehrin basınına özel ilgi gösterdiklerini belirtti.

Yerel basında şehirde yaşanan sürekli elektrik kesintileri, şebeke sorunu ve internet yetersizliğini dile getirip yayıncılığın zorlu yönlerini anlattı. Karşılıklı sohbet eşliğinde, sorunların çözüme ulaşma çabasıyla geçen buluşma yerel basına moral oldu.

Hatay Gazeteciler Cemiyeti’inde gerçekleşen buluşma sonrası Basın İlan Kurumu Müdürü Çetin Oranlı cemiyete getirdiği “Gazetecilik” Adlı kitabını Hatay Gazeteciler Cemiyeti başkanı Nihat Mazmanoğlu’na takdim edip herkese ilgisi için teşekkür etti. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version