“Bir Başka Aşk” Filminin Prömiyeri Antakya Film Festivali’nde Yapıldı

Yapımcılığını Meryem Seyedzadeh ve Mohammed Seyedzadeh’in üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan’ın yaptığı Bir Başka Aşk filminin prömiyeri, 12. Uluslararası Antakya Film Festivali’nde gerçekleştirildi. Filmin başrollerinde Kemal Dülger, Güler Ökten, Tringa Shala, Maja Amari Rovena, Ramazan Akcan, Numan Çakır, Uğur Duralı ve Mehmet Elmas gibi başarılı oyuncular yer aldı. Prömiyere, festival başkanı Mehmet Oflazoğlu, Galatasaray’ın eski […]

Yapımcılığını Meryem Seyedzadeh ve Mohammed Seyedzadeh’in üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ali Arslan’ın yaptığı Bir Başka Aşk filminin prömiyeri, 12. Uluslararası Antakya Film Festivali’nde gerçekleştirildi. Filmin başrollerinde Kemal Dülger, Güler Ökten, Tringa Shala, Maja Amari Rovena, Ramazan Akcan, Numan Çakır, Uğur Duralı ve Mehmet Elmas gibi başarılı oyuncular yer aldı.

Prömiyere, festival başkanı Mehmet Oflazoğlu, Galatasaray’ın eski futbolcusu İlker Yazmacı, genç muhabir adayı Betül Fırat ve ünlü oyuncu Osman Koyun katıldı. Katılımcılar, prömiyer sonrası film hakkında olumlu görüşlerini dile getirdi.

Filmin konusu ise Kosova’da yaşayan idealist bir peyzaj mühendisi olan Almira’nın, abisinin çiftçilikten uzaklaşıp emlakçılıkla ilgilenmesine duyduğu rahatsızlık üzerine Trakya’ya gitmesi ve burada yaşadığı olayları anlatıyor. Almira, doğa ve toprakla olan bağını korumaya çalışırken, abisi ise daha kolay para kazanabileceği işlerin peşindedir. Bu gerilim dolu aile ilişkileri, izleyiciyi derin düşüncelere sürüklüyor.

Film, izleyicilerden büyük beğeni toplarken, festivalde önemli bir etki bıraktı.

Exit mobile version