Birileri R.Ribeiro’yu uyarmalı

Oynamıyor, Sabote Ediyor… Hatayspor’un en kaliteli futbolcularının başında gelen, gerek bu sezon ve gerekse geçtiğimiz sezon birçok maçta takımın kurtarıcısı olan, birbirinden güzel maçlar çıkartan, mükemmel gollere imza atan Ruben Ribeiro, son 4-5 haftadır sahada var, ancak oyunda yok! Nedenini kimse bilmiyor, bilgi veren de yok. Ancak Ruben Ribeiro’nun bir sıkıntısı olduğu ya da kafasında […]

Oynamıyor, Sabote Ediyor…

Hatayspor’un en kaliteli futbolcularının başında gelen, gerek bu sezon ve gerekse geçtiğimiz sezon birçok maçta takımın kurtarıcısı olan, birbirinden güzel maçlar çıkartan, mükemmel gollere imza atan Ruben Ribeiro, son 4-5 haftadır sahada var, ancak oyunda yok!

Nedenini kimse bilmiyor, bilgi veren de yok. Ancak Ruben Ribeiro’nun bir sıkıntısı olduğu ya da kafasında Hatayspor’u sildiği izlenimi açıkça ortada.

Çıktığı son haftalardaki maçlarda isteksiz oynayan, takımın hızını kesen, koşmayan, hücumlara destek vermeyen, defansa yardımcı olmayan, ikili mücadelelerden kaçan, hatta kendini kırmızı kartla attırmaya çalışan Ruben Ribeiro’nun, Göztepe  ile  Malatyaspor maçlarında oyundan alınışı sırasındaki davranışları da hoş değildi..

Hatayspor taraftarları, futbol bilgisi ile futbolcu kalitesine büyük saygı duydukları Ruben Ribeiro’nun bu tutumuna anlam veremezken, yönetimin ya da teknik heyetin, futbolcusunu ciddi şekilde uyarması gerektiğini savunuyor.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version