Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birinciler ve İlk 3’e Girenler

MEB’in, ülke genelindeki, “1000

MEB’in, ülke genelindeki, “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” Müzik ve Resim Yarışması’nın Hatay sonuçları belli oldu.

Resim’de Piri Reis ÇPAL’den Hasan Demirdağ, Müzik’te ise Şehit Ahmet Benli A.L.’den Mustafa Akyürek Hatay birincileri oldu.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü’ne bağlı Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri önderliğinde gerçekleşen sanatsal etkinliklerle, “Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi” kapsamında bulunan okullardaki öğrencilerin kişisel gelişimlerini ve sosyal etkileşimlerini sağlamak amacıyla düzenlenen “1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor” Müzik ve Resim Yarışması’nın sonuçları belli oldu. Ödül töreninin Hatay etabı ise geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleşti.
“1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor Ödül Töreni”, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Bakan Yardımcısı Mahmut Özer’in katılımlarıyla, 24 Haziran Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Aynı zamanda, kovid-19 tedbirleri kapsamında Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan tarafından, dereceye giren öğrencilere ödülleri ve teşekkür belgeleri, süreçte projeye katılım gösteren öğrencilere gönüllü olarak danışmanlık yapan rehber öğrencilere teşekkür belgeleri ve rehber öğretmenlere de başarı belgeleri verildi.
Törene, ödül ve belge alan öğrenciler yanı sıra okul müdürleri ve aileler katılarak, öğrencilerin heyecanına ortak oldular. İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik edip, velilere teşekkür etti.
Yarışmaya resim alanında katılan çalışmalar İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında sergilenirken, müzik alanındaki eserler ise İl Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasında yayınlandı.
Yarışmanın Hatay etabında birinci, ikinci ile üçüncü olan öğrenciler ile okulları şöyle sıralanıyor:
RESİM:
1.Hasan Demirdağ- Piri Reis ÇPAL
2.Kübra Öğüt- Demir Çelik MTAL
3.Mehmet Ali Ayverdi- Arsuz Uluçınar MTAL
MÜZİK:
1.Mustafa Akyürek- Şehit Ahmet Benli MTAL
2.Zeynep Doğan- Kırıkhan İbn-i Sina MTAL
3.Mehmet Cılhıloğlu- Yavuz Sultan Selim Han MTAL
-Haber/Selvi Günay-