Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlik Beraberlik Pekiştirildi

Ülke genelindeki eczane teknisyenleri

Ülke genelindeki eczane teknisyenleri Hatay’da bir araya geldi …

     Türkiye genelindeki eczane teknisyenleri ve teknikerleri, geçtiğimiz hafta sonunda ilimizde bir araya geldi, sorunlar masaya yatırıldı, çözüm önerileri sunuldu, ayrıca birlik beraberlik pekiştirildi.

     Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Konfederasyonu, geniş katılımlı bölge toplantısını; Genel Başkanlığını Süleyman Kayabaşı’nın yaptığı Akdeniz Eczane Teknisyenleri Federasyonu ev sahipliğinde, Harbiye Grand Boğaziçi Otelde gerçekleştirdi. Yoğun kış şartlarına rağmen ülkemizin dört bir yanından meslektaşlar bir araya geldi.

Kadın kolları komisyonu Hatay’da kuruldu …

     Yapılan toplantıda; daha önce kurulan ve geçen ay bir araya gelen Danışma Komisyonu’nun çalışma planı hakkında Kurul adına Bekir Tanoğlu bilgilendirme konuşması yaptı ve izlenecek yollar hakkında açıklamalarda bulundu. Konfederasyon Kadın Kolları Komisyonu Hatay’da kurularak, federasyonlardan sağlanan katılımlarla çalışmalara start verildi. Konfederasyonun geniş katılımlı toplantılarının 4 ayda bir yapılmasına, bundan sonra yapılacak toplantının Ege Bölgesinde Ramazan ayından önce yapılmasına karar verildi. 1.si yapılan Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Kongresi’nde yaptıkları, yapamadıkları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Güzel ev sahipliğinden dolayı Kayabaşı’na teşekkür …

     Federasyon başkanlarımız, dernek başkanlarımız, yönetici arkadaşlarımız söz alarak dilek ve temennilerde bulundular. Daha önce başlatılan çalışmaların takibine ve görüşmelerin devam etmesine, gelişmelerle ilgili bilgilendirmeler yapılmasına karar verildi. Federasyonlardan, derneklerden sorumlu yöneticilerin ayda bir online toplantılar yapmasına karar verildi. Organizasyon hep birlikte akşam yemeği ile tamamlandı.

     Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Adına Genel Sekreter Erkan Ersan, organizasyonda emeği geçen başta Konfederasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Akdeniz Eczane Teknisyenleri Dernekleri Federasyon Başkanı Süleyman Kayabaşı’na, Nesrin Özten’e, Hatay Derneği yönetim kurulu başkan ve üyelerine, 28. Bölge Hatay Eczacı Odası Yöneticilerine, katılım sağlayan tüm yöneticilere teşekkür etti.

     Mehmet ÖZGÜN