Birlikte Futbolcu Denemesi

Hatayspor, Kanada ekibi NanookFK ile işbirliği yapıyor… Kanada’nın alt liglerinden Ontario Ligi’ni geçen sezonu şampiyon olarak kapatan Nanook FK ile Hatayspor işbirliği yapıyor. İki kulüp, birlikte futbolcu denemeleri yapıyor. Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamalara göre, Kanada Ontario Ligi’nde şampiyon olarak Kanada Premier League’e yükselen Nanook FC, yeni sezon hazırlıklarını Hatay’da gerçekleştirecek. Türk kulüpleri ile yakın ilişkiler […]

Hatayspor, Kanada ekibi NanookFK ile işbirliği yapıyor…

Kanada’nın alt liglerinden Ontario Ligi’ni geçen sezonu şampiyon olarak kapatan Nanook FK ile Hatayspor işbirliği yapıyor. İki kulüp, birlikte futbolcu denemeleri yapıyor.

Hatayspor Kulübü’nden yapılan açıklamalara göre, Kanada Ontario Ligi’nde şampiyon olarak Kanada Premier League’e yükselen Nanook FC, yeni sezon hazırlıklarını Hatay’da gerçekleştirecek.

Türk kulüpleri ile yakın ilişkiler içerisinde olan Nanook FC, Hatayspor ile 5 gün boyunca ortak sporcu seçmesi yapacak. Ayrıca Bordo-Beyazlı Kulüp ile hazırlık maçı gerçekleştirecek. Nanook FC Kulüp Başkanı Adam Evren Garipoğlu, Kanada Ligi’nde Türk futbolcular oynatmak istediklerini söyledi.

Bu sene 3 Türk oyuncuyu Kanada Ligi’nde oynatmayı planlayan Nanook FC, spor kamuoyunda yankılanan haberlere göre, MLS Ligi’nden farklı olarak, yetenek geliştirme üzerine kurulu bir akademi olarak göze çarpıyor.

Geleceğin futbolcu fabrikası denilen bu takım, Türkiye’deki yatırımlarını da hızlandırmayı planlıyor.

Kanada ekibi Nanook FC Başkanı Adam Evren Garipoğlu, 3 gün önce Hatayspor tesislerinde, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Teknik Direktör Serkan Özbalta ile Yöneticiler Mithat Baklacı ve Aydın Toksöz ile birlikte, “deneme” çift kale maçlarını izledi.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version