Birol Ertem imzasını geri aldı

Hatay BŞB başkanlığı için CHP’den aday adayı olan 5 isimden biri olan Birol Ertem, Lütfü Savaş’ın aday gösterilmesine karşı yayınlanan deklarasyondaki imzasını geri çektiğini duyurdu. Birol Ertem’in şaşırtan mesajı şöyle: “Hiç bir adaylaştırılma süreci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinden ve şahsi meselem dediği Hatay’ımızdan önemli değildir. Partimin şahsım üzerinden tartışılmaması için Bugün […]

Hatay BŞB başkanlığı için CHP’den aday adayı olan 5 isimden biri olan Birol Ertem, Lütfü Savaş’ın aday gösterilmesine karşı yayınlanan deklarasyondaki imzasını geri çektiğini duyurdu. Birol Ertem’in şaşırtan mesajı şöyle:
“Hiç bir adaylaştırılma süreci Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinden ve şahsi meselem dediği Hatay’ımızdan önemli değildir. Partimin şahsım üzerinden tartışılmaması için Bugün beş Büyükşehir aday adayıyla ilgili basın açıklamasına verdiğim imzamı geri çekiyorum .Hatay’daki tüm aday arkadaşlara başarılar dilerim.” (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version