Bisikletli dayanışma

Depremden etkilenen şehirler arasındaki sosyal bağları güçlendirmek ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla Kipaş Holding Bisiklet Kulübü ile Hatay Yayladağı Derneği bir araya geldi. “Gönül Bağı” projesi kapsamında düzenlenen bisiklet etkinliği, yaklaşık dört aylık bir hazırlık sürecinin ardından hayata geçirildi. Bu anlamlı organizasyon, depremden en çok etkilenen şehirler arasında dayanışmayı artırmayı ve bu zor günlerde […]

Depremden etkilenen şehirler arasındaki sosyal bağları güçlendirmek ve sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla Kipaş Holding Bisiklet Kulübü ile Hatay Yayladağı Derneği bir araya geldi. “Gönül Bağı” projesi kapsamında düzenlenen bisiklet etkinliği, yaklaşık dört aylık bir hazırlık sürecinin ardından hayata geçirildi.

Bu anlamlı organizasyon, depremden en çok etkilenen şehirler arasında dayanışmayı artırmayı ve bu zor günlerde bir nebze olsun yaraları sarmayı hedefledi. Etkinlikte, katılımcılar hem fiziksel olarak sağlıklı bir yaşamı teşvik eden bir aktivitede yer aldı hem de şehirler arası kardeşlik bağlarını güçlendirdi.

Etkinlik boyunca katılımcılar, hem sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekerken hem de bisiklet turuyla moral buldu. Kipaş Holding Bisiklet Kulübü üyeleri ve Hatay Yayladağı Derneği’nin iş birliği ile düzenlenen bu projede, depremzedelere yönelik farkındalık oluşturulması ve birlikte sevinçlerin paylaşılması ön plandaydı.

Proje, hem bölge halkının hem de tüm Türkiye’nin takdirini toplarken, etkinliğe katılanlar toplumsal dayanışmanın ne kadar güçlü olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Exit mobile version