Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Biten Baraj Yok!

Hatay CHP Milletvekili İsmet

Hatay CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, açılışı Cumhurbaşkanı ERDOĞAN tarafından yapılan Reyhanlı Barajı’nın, Hatay AKP Milletvekillerince bitirildiği yolundaki açıklamalarının yanlış bilgi olduğunu kaydederek, “Biten bir baraj yok! Reyhanlı Barajı’ndan, Amik Ovası’nda sulanan bir dönüm arazi yok! Çiftçi kandırılıyor” dedi.
Hatay CHP Milletvekili İsmet Tokdemir, yapımına 10 yıl önce başlanan ve 2015 yılında bitmesi taahhüt edilen Reyhanı Barajı’nın resmi açılışı yapılmasına rağmen, Hatay AK Parti Milletvekillerince barajdan içme ve sulama suyu temin edildiğine yönelik açıklamaların doğruyu yansıtmadığını bildirdi. Milletvekili Tokdemir, Reyhanlı Barajı’nda su havzası olmadığını, barajda otlak hayvanların gezdiğini hatırlatarak “Reyhanlı Barajı’na Tahtaköprü ile Kılavuzlu Barajlarından su gelmesi gerekir” dedi.
Bitti denilen Reyhanlı Barajı’nın bitmediğini söyleyen İsmet Tokdemir, şunları kaydetti:
“2010 yılında temeli atılan, 2015 yılında bitirilmesi taahhüt edilen, 2020 yılında törenle şatafatla açılışı yapılan Reyhanlı Barajı’ndan bir dönüm tarlasını sulayabilen bir tane çiftçi bile yok!”  -Cemil Yıldız-